Liefde is Freeware

Helpdesk: hallo mevrouw….hoe kan ik u helpen?
Klant: Nou, na heel veel overwegingen heb ik besloten om liefde te installeren. Kunt u mij door de stappen helpen?
HD: Ja ik kan u helpen; bent u gereed om verder te gaan?
Kl: Ik ben niet zo technisch maar ik denk dat ik zover ben. Wat moet ik als eerste doen?
HD: De eerste stap is: Open je hart; Heeft u uw hart gevonden mevrouw?
KL: Ja, maar er draaien nog een aantal programma’s; kan ik dan doorgaan met installeren?
HD: Wat voor programma’s draaien er mevrouw?
KL: Even kijken. Ik heb verleden / pijn, weinig zelfverzekerdheid, afgunst en wrok draaien op dit moment.
HD: Geen probleem, liefde zal uiteindelijk verleden/pijn verwijderen van uw huidige operating system. Het zal wel in uw vaste geheugen blijven staan maar zal niet langer storend zijn voor andere programma’s. Liefde zal uiteindelijk weinig zelfverzekerdheid overschrijven met een bestand genaamd veel zelfverzekerdheid. Maar u bent genoodzaakt om afgunst en wrok vollegig af te sluiten. Deze programma’s verhinderen dat liefde juist kan worden geinstalleerd. Kunt u deze programma’s uitzetten mevrouw?
KL: Ik weet niet goed hoe dat moet, kunt u me helpen?
HD: Met alle plezier. U gaat naar het startmenu en klikt op vergeven, blijft u dit herhalen totdat afgunst en wrok volledig zijn verwijderd.
KL; OK klaar! Liefde begint vanzelf te installeren, is dat normaal?
HD: Ja, maar blijft u er wel aan denken dat dit alleen het basisprogramma is; u moet nu verbinding maken met andere harten om uw programma te verbeteren.
KL: Oeps! Ik heb nu een error dat zegt “programma draait niet op externe onderdelen”. Wat moet ik nu doen?
HD: Maakt u zich geen zorgen; het betekent dat uw programma klaar is om gedraaid te worden op interne harten, maar nog niet volledig klaar om op die van u te draaien. Simpel gezegd: U moet eerst van uzelf houden om van anderen te kunnen houden.
KL: Oh, maar wat moet ik dan doen?
HD: Ga naar “jezelf accepteren”en dan op de volgende betsanden klikken: jezelf vergeven, besef dat je waardevol bent en mijn beperkingen erkennen.
KL: OK, klaar.
HD: Kopiëren en plakken in de map “mijn hart”. het systeem overschrijft dan alle andere bestanden die nog een conflict veroorzaken en zal alle foute programmeringen herstellen. Dan moet u alle overbodige bestanden van zelfkritiek uit alle mappen verwijderen en uw prullenbak legen om er zeker van te zijn dat het niet terug komt.
KL: Hebbes! Hé, Mijn hart wordt gevuld met allerlei nieuwe bestanden en er is een Smiley te zien op mijn beeldscherm en rust en tevredenheid worden naar mijn hart gekopieerd. Is dat normaal?
HD: Soms. Voor anderen kan het langer duren, maar uiteindelijk zal alles op de juiste tijd aanwezig zijn. Zo, liefde is nu geinstalleerd en draait. Nog één ding voor we ophangen. Liefde is Freeware. Geef het in al zijn diverse modules aan een ieder die u ontmoet; zij zullen het weer met anderen delen en geven u ook een dosis terug. de meeste mensen hebben het gevoel voldoende te hebben aan een periodieke controle, om hun hart gezond te houden. De fabrikant echter adviseert een dagelijks onderhoud voor een grote hoeveelheid doeltreffende liefde.

Een gedachte over “Liefde is Freeware

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s