Met minder stress de feestdagen in? Leer nu hoe!

De vakantie is weer voorbij; als het goed is voel je je weer uitgerust om ook van de herfst te genieten. De zon staat wat lager en de blaadjes kleuren naar oranje en bruin.
Het is nog even rustig; alle activiteiten beginnen weer, we kunnen er tegenaan en langzaam gaan we richting november, december en …..de feestdagen!

De drukste tijd van het jaar.  De gezelligste tijd van het jaar zegt men ook wel. Eigenlijk zijn we dan al moe, van de werktijden, het multitasken, de activiteiten met de kinderen, alles wat we nog na ons werk doen, het regelen……

Voorbereiden, rekening houden met familie, de kinderen moe van het eerste semester, kado’s, financien, schoolactiviteiten; je wilt wel bij die musical of kerstuitvoering zijn, boodschappen…….herkent u het?

Wilt u het deze keer ook anders doen? Met meer ruimte in je hoofd, met minder stress, met aandacht voor juist die gezellige en fijne tijd, er ook van kunnen genieten?

Doe dan mee met de mindfulnesstraining, training Aandacht en stressreductie die start in oktober en wees niet alleen goed voorbereid op de hectische feestdagen, maar ook op de rest van je leven!

VOOR WIE

Mindfulness is een uiterst geschikte methode voor mensen die piekeren, perfectionistisch zijn, chronische lichamelijke klachten hebben, stress, angst, en somberheid ervaren. Daarnaast is de training bedoelt voor mensen die zich beter willen leren focussen, bewuster willen leven of voor andere geïnteresseerden zonder klachten.

WAAR/WANNEER

De training wordt meerdere malen per jaar aangeboden door gecertificeerde mindfulnesstrainers. De training zal gegeven worden op een woensdagavond van 19:30 tot 21.30 uur. Het betreft 8 bijeenkomsten van twee uur en een follow-up dag/avond. De training vindt plaats op De Schans 44, 3828AP te Hoogland.

Bij voldoende deelnemers uit de regio Bilthoven wordt de training aangeboden op een locatie in Bilthoven.
Start trainingen:

Start training Aandacht en Stressreductie:
17 oktober – 28 november 2012
Open voor aanmeldingen zie website:

www.mindfulnesscentrum.com

Joyce Vermeer joyce@mindfulnesscentrum.com
Miranda de Haan miranda@mindfulnesscentrum.com

KOSTEN

De kosten voor 8 bijeenkomsten van twee uur en een opfrisavond avond/dag bedragen €375,-. De kosten zijn inclusief een werkboek (ontwikkeld door het UMC) en CD met oefeningen (ingesproken door Noud de Haas).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s